Βίντεο-παρουσίαση Φυσικοθεραπευτηρίου

Φυσικοθεραπευτήριο ΙΑΣΩ GEneral

Σε μας  θα  βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη  Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.

 Δείτε το βίντεο

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Φυσιοθεραπεία,Φυσικοθεραπεία ΙΑΣΩ General

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Διαβάστε... 

Ρωτάτε...

Κατασκευή ορθοτικών πάτων,πελματογράφημα Εκτύπωση E-mail
 

Ως  ανεξάρτητο  τμήμα  λειτουργεί  δίπλα από το χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου  υπερσύγχρονο  κέντρο  σχεδίασης και  κατασκευής ορθοτικών  πάτων - ειδικών πελμάτων

Με  βάση τα  στοιχεία μέτρησης  (κινητική ανάλυση βάδισης)  από οποιονδήποτε  πελματογράφο και με τη  βοήθεια των  μηχανημάτων της pedcad , της  μεγαλύτερης  εταιρείας  κατασκευής  ορθοτικών  βοηθημάτων ειδικής  κατασκευής, σχεδιάζονται  και  κατασκευάζονται  πάτοι για  όλη την γκάμα  των  προβλημάτων  και παθήσεων  που μπορούν  να αντιμετωπίσουν ορθοτικά αυτού του είδους.
          Σε  συνεργασία με  τους γιατρούς ή  τους  φυσικοθεραπευτές που έκαναν  την  μέτρηση  (πελματογράφημα)  δίνεται  το  καλύτερο  αποτέλεσμα  στην  εξατομικευμένη  αντιμετώπιση  του  κάθε  ασθενούς.

 

Γιατί να επιλέξω το Ιασώ General για να κάνω πελματογράφημα και να κατασκευάσω εκεί τους ειδικούς πάτους ?

      Πρώτον, γιατί η επιστημονική μας ομάδα ασχολείται με το πελματογράφημα και το σχεδιασμό των ορθωτικών πελμάτων τα τελευταία 15 χρόνια με ιδιαίτερα υψηλή αποτελεσματικότητα.

      Δεύτερον, γιατί το Τμήμα μας διαθέτει δύο πελματογράφους τρίτης και τέταρτηες γενιάς αντίστοιχα (στατική πλατφόρμα και ασύρματος πελματογράφος δυναμικής καταγραφής) και το πιο εξελιγμένο μηχάνημα αυτόματης κατασκευής πελμάτων.

      Τρίτον, γιατί οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται την υγεία τους έχουν τη δυνατότητα φέρνοντάς μας όσα ζευγάρια παπούτσια φορούν συχνότερα να προσαρμόσουμε τα πέλματα ώστε να χωρούν τέλεια σε όλα αυτά τα ζευγάρια.

      Τέταρτον, γιατί το κόστος του πελματογραφήματος και των πελμάτων της κλινικής μας είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς.

      Πέμπτον, γιατί στην ελάχιστη περίπτωση που είτε ο ασθενής μας είτε ο γιατρός του δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα των πελμάτων υπάρχει άμεση επανάληψη του πελματογραφήματος και της κατασκευής νέου ζεύγους πελμάτων χωρίς την παραμικρή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

     Τέλος, γιατί υπάρχει η εγγύηση του μεγαλύτερου ομίλου υγείας στην Ελλάδα για την υψηλές επιστημονικές και με κοινωνική ευαισθησία υπηρεσίες μας.     

 

 

 

Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων


Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων

Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων

Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων Κατασκευή ορθοτικών πάτων   
 

Κέντρο  Φυσικοθεραπείας  Ιασώ General,  Μεσογείων 264 Χολαργός,  τηλ.  210-6502903

url:http://www.iasophysio.gr      email: info:iasophysio.gr


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Πελματογράφος-Κατασκευή πάτων

Πελματογράφος - iasophysio.gr Πελματογράφος  είναι το σύστημα ανάλυσης του πέλματος με στόχο την δημιουργία του ιδανικού ορθοτικού βοηθήματος – πάτου.Στη συνέχεια κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα.

 
Διαβάστε...

Τηλεμετρία σπονδυλικής στύλης

medimouse Το MediMouse® είναι μια νέα επιστημονική συσκευή που χρησιμοποιείται για μέτρηση, διερεύνηση, αξιολόγηση, σύγκριση, καταγραφή και απεικόνιση της μορφολογίας και την κινητικότητας της Σπονδυλικής Στήλης.

Διαβάστε...

Πλήρης Εργομετρικός Έλεγχος

Εργομετρικός Έλεγχος - iasophysio.gr Το εργομετρικό εργαστήριο του κέντρου μας προσφέρει τη δυνατότητα μετρήσεων και αξιολογήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων που αντιπροσωπεύουν τόσο τον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και τον τομέα της υγείας ατόμων από όλα τα ηλικιακά επίπεδα και για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας μπορούμε να...

Διαβάστε...  


 iasophysio is on FACEBOOK      Follow us on Twitter, @iasophysio

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel

Eιδική πισίνα αποκατάστασης

Ειδική πισίνα αποκατάστασης

Προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Δείτε σε βίντεο... Δείτε... 

youdiet.gr

 

futsalhellas.com


snowdafety

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Μεσογείων 264, 15562 Χολαργός, Αθήνα
 

Επισκεψιμότητα

Έχουμε 1 επισκέπτη online
Σύνολο Επισκεπτών: 3504022