Βίντεο-παρουσίαση Φυσικοθεραπευτηρίου

Φυσικοθεραπευτήριο ΙΑΣΩ

Σε μας  θα  βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη  Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.

 Δείτε το βίντεο

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Φυσιοθεραπεία,Φυσικοθεραπεία ΙΑΣΩ

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ  στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Διαβάστε... 

Ρωτάτε...

Φυσικοθεραπεία σε εξωτερικούς ασθενείς Εκτύπωση E-mail

Ο πλήρης εξοπλισμένος χώρος φυσιοθεραπείας, εργομέτρησης και αποκατάστασης των 300 τετραγωνικών μέτρων του φυσικοθεραπευτηρίου εξυπηρετεί καθημερινά μια ευρεία γκάμα περιστατικών .
Η λειτουργία του είναι τις καθημερινές από τις 8:00 έως τις 21:00 με εξειδικευμένους σε διαφορετικούς τομείς φυσικοθεραπευτές και εργοφυσιολόγους (ορθοπαιδικά, νευρολογικά, λεμφοίδημα, καρδιολογικά, πνευμονολογικά, ρευματολογικά, σπονδυλική στήλη, αθλητικές κακώσεις, βελονισμό, εργομετρήσεις, πελματογραφήσεις) αλλά και με δυνατότητα εξωτερικής συνεργασίας με εργοθεραπευτή, λογοπαιδικό και διαιτολόγο.
Η άριστη συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς των ασθενών, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας κάνουν να βάζουμε ψηλά τον πήχη  για την σωστή, άμεση και πλήρη επανένταξη των ασθενών μας σε πλήρεις δραστηριότητες.

Φυσικοθεραπεία σε εξωτερικούς ασθενείς Φυσικοθεραπεία σε εξωτερικούς ασθενείς Φυσικοθεραπεία σε εξωτερικούς ασθενείς Φυσικοθεραπεία σε εξωτερικούς ασθενείς  
 
Επόμ. >

Πελματογράφος-Κατασκευή πάτων

Πελματογράφος - iasophysio.gr Πελματογράφος  είναι το σύστημα ανάλυσης του πέλματος με στόχο την δημιουργία του ιδανικού ορθοτικού βοηθήματος – πάτου.Στη συνέχεια κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα.

 
Διαβάστε...


 iasophysio is on FACEBOOK      Follow us on Twitter, @iasophysio

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel
youdiet.gr

 

futsalhellas.com


snowdafety

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Κηφισιας 37-39 ,15123 Μαρούσι (Αγησιλάου και Δημοκρίτου)  τηλ. 2106383970
 

Επισκεψιμότητα

Σύνολο Επισκεπτών: 4077998