Βίντεο-παρουσίαση Φυσικοθεραπευτηρίου

Φυσικοθεραπευτήριο ΙΑΣΩ GEneral

Σε μας  θα  βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη  Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.

 Δείτε το βίντεο

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Φυσιοθεραπεία,Φυσικοθεραπεία ΙΑΣΩ General

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Διαβάστε... 

Ρωτάτε...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ATHENS BIKE FESTIVAL 2013 Εκτύπωση E-mail

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιασώ General με επικεφαλείς τους κ.κ Σταύρο Τόιλο και Κωνσταντίνο Ψαρογιώργο συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία  στο 4ο Athens Bike Festival από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013 στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Η εν λόγω διοργάνωση εντάσσονταν στο χρονικό πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στην έκθεση και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και φυσικά επισκέφτηκαν και το περίπτερο του Φυσικοθεραπευτηρίου της Κλινικής μας.

   bike festival 2013

Όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου είχαν την ευκαιρία  να δουν τα μοντέλα του 2014, να ανακαλύψουν το ποδήλατο που θα τους κλέψει την καρδιά αλλά και να γνωρίσουν υπηρεσίες που καλύπτουν τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες όπως η πρόληψη και οι αποκατάσταση των τραυματισμών που πιθανόν να προκληθούν από την ενασχόλησή τους με τον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου.

 

Στο περίπτερό μας εκτός από την ενημέρωση που δίνονταν στους επισκέπτες για την πρόληψη και την αποκατάσταση των τραυματισμών αλλά και για άλλες υπηρεσίες της Κλινικής μας, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν περισσότερα από 500 πελματογραφήματα σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του ποδηλάτου.

Η μεγάλη επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ιασώ
General είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Αθήνα είναι μία πόλη με αυξανόμενο ενδιαφέρον για το ποδήλατο και έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής με παράλληλη διάθεση για ασφαλή εκτέλεση αυτού του είδους των δραστηριοτήτων.

 

Για ακόμα μία φορά το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιασώ General μετέχει ενεργά σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας και αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι η καταξίωσή του στον χώρο της Αποκατάστασης περνά μέσα από την υλοποίηση ενός μεγάλου οράματος που οπωσδήποτε περιλαμβάνει την κοινωνική δράση και τον εθελοντισμό.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Πελματογράφος-Κατασκευή πάτων

Πελματογράφος - iasophysio.gr Πελματογράφος  είναι το σύστημα ανάλυσης του πέλματος με στόχο την δημιουργία του ιδανικού ορθοτικού βοηθήματος – πάτου.Στη συνέχεια κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα.

 
Διαβάστε...

Τηλεμετρία σπονδυλικής στύλης

medimouse Το MediMouse® είναι μια νέα επιστημονική συσκευή που χρησιμοποιείται για μέτρηση, διερεύνηση, αξιολόγηση, σύγκριση, καταγραφή και απεικόνιση της μορφολογίας και την κινητικότητας της Σπονδυλικής Στήλης.

Διαβάστε...

Πλήρης Εργομετρικός Έλεγχος

Εργομετρικός Έλεγχος - iasophysio.gr Το εργομετρικό εργαστήριο του κέντρου μας προσφέρει τη δυνατότητα μετρήσεων και αξιολογήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων που αντιπροσωπεύουν τόσο τον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και τον τομέα της υγείας ατόμων από όλα τα ηλικιακά επίπεδα και για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας μπορούμε να...

Διαβάστε...  


 iasophysio is on FACEBOOK      Follow us on Twitter, @iasophysio

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel

Eιδική πισίνα αποκατάστασης

Ειδική πισίνα αποκατάστασης

Προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Δείτε σε βίντεο... Δείτε... 

youdiet.gr

 

futsalhellas.com


snowdafety

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Μεσογείων 264, 15562 Χολαργός, Αθήνα
 

Επισκεψιμότητα

Σύνολο Επισκεπτών: 3526779