ΒΑΔΙΣΗ-ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Εκτύπωση E-mail

ΙΑΣΩ, ,ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΑ,ΠΑΤΟΙ.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΩΝ,ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΔΙΣΗ

 

Κλινική Ανάλυση και Επιστημονική κατασκευή ορθοτικού Ορθοπαιδικού πέλματος (πάτου)

 

Πολλά προβλήματα στην υγεία μας οφείλονται στις ιδιαιτερότητες του πέλματός μας. Ενοχλήματα από το πέλμα, από το γόνατο αλλα ακόμη και από την μέση ή τον αυχένα, οφείλονται πολλές φορές στον λάθος τρόπο που πατάει το πέλμα μας.

O πελματογραφικός έλεγχος – βαροποδόμετρο – κατασκευάστηκε για ανάλυση φόρτισης του πέλματος κατά τη διάρκεια της βάδισης. Μπορούμε να έχουμε στατιστικές – δυναμικές μετρήσεις περπατώντας, τρέχοντας ή πηδώντας πάνω από την πλατφόρμα μέτρησης.

Έτσι έχουμε την δυνατότητα:

  • Ελέγχου και αξιολόγησης δυσμορφιών ποδοκνημικής και πιθανών προβλημάτων αρχιτεκτονικής σε ισορροπία, βάδιση, καταπόνηση (πλατυποδία, κοιλοποδία, άκανθα πτέρνας, μεταταρσαλγία, νευρίνωμα Morton, βλαίσος μεγάλος δάκτυλος,τ6ενοντίτις αχιλλείου κλπ)

 

  • Κατασκευής ειδικών πελμάτων και έλεγχου προληπτικής ιατρικής εργαζομένων σε χώρους με έντονη δραστηριότητα των κάτω άκρων.

 

Ακόμα παρέχει δυναμική ανάλυση της εξέλιξης του βηματισμού με βάση τις πελματικές πιέσεις, βοηθώντας έτσι στην κατανόηση των προβλημάτων των ποδιών. Δίνοντάς μια συγχρονισμένη καταγραφή της πίεσης και της κίνησης για μια λεπτομερέστερη ανάλυση της βάδισης ή άλλων διαφορετικών δραστηριοτήτων όπου μετέχουν τα κάτω άκρα, το λογισμικό  μπορεί να:

  • Προσδιορίσει τον τύπο του ποδιού και προτείνει την πιο κατάλληλη βάση.
  • Αναλύσει τις πελματικές πιέσεις και να φανερώσει παθολογικές κινήσεις – μετατοπίσεις (πρηνισμό, υπτιασμό, αστάθεια, μεταταρσιαλγίες κτλ.)
  • Προτείνει υποστηρίγματα ιδανικής διόρθωσης σε ατομικό επίπεδο.

 

 
Επόμ. >

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Κηφισιας 37-39 ,15123 Μαρούσι (Αγησιλάου και Δημοκρίτου)  τηλ. 2106383970
 

Επισκεψιμότητα

Σύνολο Επισκεπτών: 3875440