Βίντεο-παρουσίαση Φυσικοθεραπευτηρίου

Φυσικοθεραπευτήριο ΙΑΣΩ GEneral

Σε μας  θα  βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη  Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.

 Δείτε το βίντεο

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Φυσιοθεραπεία,Φυσικοθεραπεία ΙΑΣΩ General

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Διαβάστε... 

Ρωτάτε...

Σεμινάριο στην Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία Εκτύπωση E-mail

Σύσσωμη η ομάδα των φυσικοθεραπευτών του Νοσοκομείου παρακολούθησε ένα εξαιρετκά χρήσιμο και καλοδουλεμένο σεμινάριο για την Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία.

Το όνομα της  Alex Hough MSc MCSP DipTP, αλλά και η 40ετής εμπειρία της προσέφερε σε όλους μας απαραίτητες γνώσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των σοβαρών περιστατικών ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά και μετά από σοβαρές ή μη επεμβάσεις, και ιδιαίτερα σε τόσο ζωτικούς χώρους όπως αυτός των θαλάμων του νοσοκομείου, αλλά και της εντατικής θεραπείας.

Η βοήθεια που πήραμε αφορά τόσο το θεωρητικό κομμάτι για την καλύτερη συνεργασία με τους γιατρους και το υπόλοιπο προσωπικό, αλλά και φυσικά τομ πρακτικό κομμάτι της καλύτερης αντιμετώπισης από μέρους μας, στο τόσο ζωτικό αντικείμενο της αναπνευστικής φυσικοπθεραπείας.

Σεμινάριο Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας Σεμινάριο Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Πελματογράφος-Κατασκευή πάτων

Πελματογράφος - iasophysio.gr Πελματογράφος  είναι το σύστημα ανάλυσης του πέλματος με στόχο την δημιουργία του ιδανικού ορθοτικού βοηθήματος – πάτου.Στη συνέχεια κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα.

 
Διαβάστε...

Τηλεμετρία σπονδυλικής στύλης

medimouse Το MediMouse® είναι μια νέα επιστημονική συσκευή που χρησιμοποιείται για μέτρηση, διερεύνηση, αξιολόγηση, σύγκριση, καταγραφή και απεικόνιση της μορφολογίας και την κινητικότητας της Σπονδυλικής Στήλης.

Διαβάστε...

Πλήρης Εργομετρικός Έλεγχος

Εργομετρικός Έλεγχος - iasophysio.gr Το εργομετρικό εργαστήριο του κέντρου μας προσφέρει τη δυνατότητα μετρήσεων και αξιολογήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων που αντιπροσωπεύουν τόσο τον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και τον τομέα της υγείας ατόμων από όλα τα ηλικιακά επίπεδα και για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας μπορούμε να...

Διαβάστε...  


 iasophysio is on FACEBOOK      Follow us on Twitter, @iasophysio

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel

Eιδική πισίνα αποκατάστασης

Ειδική πισίνα αποκατάστασης

Προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Δείτε σε βίντεο... Δείτε... 

youdiet.gr

 

futsalhellas.com


snowdafety

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Μεσογείων 264, 15562 Χολαργός, Αθήνα
 

Επισκεψιμότητα

Σύνολο Επισκεπτών: 3526784