Βίντεο-παρουσίαση Φυσικοθεραπευτηρίου

Φυσικοθεραπευτήριο ΙΑΣΩ GEneral

Σε μας  θα  βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη  Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.

 Δείτε το βίντεο

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Φυσιοθεραπεία,Φυσικοθεραπεία ΙΑΣΩ General

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Διαβάστε... 

Ρωτάτε...

Human Tecar Πιστοποιημενο Κεντρο
 

  human tecar  human tecar 2

       Ως επίσημο κέντρο θεραπείας Human Tecar πιστοποιήθηκε το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General και συγκαταλέγεται στα ελάχιστα πιστοποιημένα φυσικοθεραπευτήρια στη χώρα. Το τμήμα απέκτησε πρόσφατα την εξειδικευμένη συσκευή φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης «Human TECAR», η οποία αποτελεί την τεχνολογική βάση της μεθόδου TECAR στην οποία έχουν εξειδικευτεί οι υπεύθυνοι του τμήματος κ.κ. Σταύρος Τόιλος και Κων/νος Ψαρογιώργος καθώς και μία ομάδα από τους εκλεκτούς συνεργάτες τους. 

Διαβάστε

 
Καινοτόμες Τεχνικές Κινητοποίησης IASTM

Οι καινοτόμες τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων IASTM - Ergon Technique Method  στο κέντρο μας

 IASTM

 Τι είναι η ERGON ΙΑSTM Τechnique;

Διαβάστε...


 
Πλήρης και σύχρονος Εξοπλισμός

Κέντρο Φυσικοθεραπείας ΙΑΣΩ General Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας είναι  εφοδιασμένο με  πλήρη και υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπως: Ειδική πισίνα αποκατάστασης,Πελματογράφος τρίτης γενιάς,Σύστημα κατασκευής ανατομικών πελμάτων,Σύστημα τηλεμετρίας σπονδυλικής στήλης(Medimouse), Ισοκινητικό Δυναμόμετρο(Biodex 3), Κρουστικό Υπέρηχο, Κρυοθεραπεία, Ηλεκτροβελονισμό, LPG, Scanlab, Human Tecar, Ισοκινητικό Ποδήλατο, Αποιδηματική Μπότα.......

Διαβάστε...

 
Με Κέντρο μας τον Άνθρωπο

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Ιασώ General, στο επίκεντρο μπαίνει πάντα ο  Άνθρωπος.

Σκύβουμε πάνω από το πρόβλημα του κάθε ασθενούς και προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Αντιμετωπίζουμε τον καθένα και την καθεμμία ξεχωριστά,ξεκινάμε κάνοντας μία αρχική αξιολόγιση και αναζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Όλοι οι συνάδερφοι και συνεργάτες φυσικοθεραπευτές είναι κοντά σας, για να βοηθήσουν να απαλύνουμε και να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Είμαστε κοντά σας με ειλικρινές ενδιαφέρον, γιατί πάνω από όλα αγαπάμε και πονάμε τη δουλειά μας και γιατι πάνω από όλα νοιαζόμαστε για εσάς.......

 


 

Πελματογράφος-Κατασκευή πάτων

Πελματογράφος - iasophysio.gr Πελματογράφος  είναι το σύστημα ανάλυσης του πέλματος με στόχο την δημιουργία του ιδανικού ορθοτικού βοηθήματος – πάτου.Στη συνέχεια κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα.

 
Διαβάστε...

Τηλεμετρία σπονδυλικής στύλης

medimouse Το MediMouse® είναι μια νέα επιστημονική συσκευή που χρησιμοποιείται για μέτρηση, διερεύνηση, αξιολόγηση, σύγκριση, καταγραφή και απεικόνιση της μορφολογίας και την κινητικότητας της Σπονδυλικής Στήλης.

Διαβάστε...

Πλήρης Εργομετρικός Έλεγχος

Εργομετρικός Έλεγχος - iasophysio.gr Το εργομετρικό εργαστήριο του κέντρου μας προσφέρει τη δυνατότητα μετρήσεων και αξιολογήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων που αντιπροσωπεύουν τόσο τον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και τον τομέα της υγείας ατόμων από όλα τα ηλικιακά επίπεδα και για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας μπορούμε να...

Διαβάστε...  


 iasophysio is on FACEBOOK      Follow us on Twitter, @iasophysio

ΙΑΣΩ Physio YouTube Channel

ΙΑΣΩ Physio

ΙΑΣΩ  Pphysio YouTube Channel

Eιδική πισίνα αποκατάστασης

Ειδική πισίνα αποκατάστασης

Προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Δείτε σε βίντεο... Δείτε... 

youdiet.gr

 

futsalhellas.com


snowdafety

Επιλεγμένη Αρθρογραφία

Επιλέξτε το αρχικό γράμμα και δείτε το αντίστοιχο διαθέσιμο άρθρο ή δείτε όλα τα  άρθρα. A - Β - Γ - Δ  - Ε - Ζ
Η- Θ - Ι - Κ - Λ - Μ
Ν -Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ
Τ -Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Που βρισκόμαστε

Λεωφόρος Μεσογείων 264, 15562 Χολαργός, Αθήνα
 

Επισκεψιμότητα

Σύνολο Επισκεπτών: 3526075